Ερωτική σχέση με τη βοηθό της είχε η Whitney Houston, σύμφωνα με ντοκιμαντέρ

15:25 29/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Για άλλη μια φορά έρχονται στην επιφάνεια σενάρια σχετικά με τη σεξουαλική ταυτότητα της αείμνηστης σταρ της ποπ μουσικής Whitney Houston η οποία πέθανε πριν από 5 χρόνια.

Σύμφωνα με τις «καυτές αποκαλύψεις» η σταρ ήταν ομοφυλόφιλη και διατηρούσε ερωτική σχέση με τη βοηθό της Robyn Crawford η οποία βρισκοταν στο πλευρό της για περισσότερα από 20 χρόνια.
Η ζωή της τραγουδίστριας είναι το αντικείμενο ντοκιμαντέρ «Whitney: Can I Be Me».

Φίλοι της Whitney Houston που μιλούν στην κάμερα εκτιμούν ότι θα ήταν ζωντανή αν είχε παραδεχθεί δημοσίως την σεξουαλική της ταυτότητα.
Το νέο ντοκιμαντέρ που δείχνει για πρώτη φορά υλικό από τη ζωή της δια΄σημης τραγουδίστριας με τα backstage των περιοδιών της και προσωπικές στιγμές που αποκαλύπτουν την προβληματική προσωπική της ζωή και τη σχέση της με την κόρη της Bobbi Kristina Brown.

Αλλά η μεγαλύτερη αποκάλυψη έρχεται από τον σωματοφύλακα της Whitney, Kevin Ammons και την ενδυματολόγο της Ellin Lavar οι οποίοι και αναφέρονται στη σχέση της σταρ της ποπ μουσικής με την βοηθό της Robyn,τώρα 56 ετών.

Ο πρώην σύζυγός της Βobby Brown, ο οποίος επίσης υποστηρίζει πως θα ήταν ζωντανή αν ομολογούσε ότι ήταν bisexual,βρισκόταν σε διαρκή διαμάχη με τη βοηθό της καθώς μαλώναν για τα συναισθήματά της.
Η πολύ καλή φίλη της τραγουδίστριας στο ντοκιμαντέρ αναφέρει πως δεν πιστεύει ότι ήταν ομοφυλόφιλη αλλά ήταν bisexual. Η Robyn της παρείχε “καταφύγιο» σε αυτό η Whitney βρήκε ασφάλεια και ηρεμία».
Η Robyn, πλέον έχει παντρευτεί και έχει κάνει παιδιά και δεν θέλησε να πα΄ρει με΄ρος στο ντοκιμαντέρ λέγοντας πως «έχει προχωρήσει στη ζωή της».

Η στενή βοηθός της Whitney που για 20 χρόνια ήταν η σκιά της αναγκάστηκε να παραιτηθεί το 2000 μετά από επέμβαση της μητέρας της τραγουδίστριας Cissy Houston.

Keywords
Τυχαία Θέματα