«Ερωτιάρης» Κιμ Γιονγκ Ουν – Εσώρουχα αξίας 3 εκατ. € για τις παρθένες της μπάντας του!

15:29 6/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Αποτελούμενη από μαθήτριες που έχουν υποβληθεί σε τεστ παρθενίας, η μπάντα που ονομάζεται «Ομάδα Απόλαυσης» έχει στόχο την… απόλαυση του ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Για χάρη τους, εκείνος ξόδεψε 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να τους αγοράσει σέξι εσώρουχα και να είναι χάρμα οφθαλμών… για τα μάτια του και μόνο. Φυσικά, οι κοπέλες διασκεδάζουν τόσο τον ηγέτη της χώρας τους όσο και τους αξιωματούχους του και επιλέγονται αυστηρά μέσα από τις μαθητικές αίθουσες, ενώ μπορεί να είναι νεαρές ακόμη και 13 ετών!

Ανάμεσα στα σέξι εσώρουχα είναι κορσέδες και ζαρτιέρες ενώ το εξωφρενικό αυτό ποσό είναι το διπλάσιο απ’ όσα ξόδεψε πέρυσι ο Κιμ Γιονγκ Ουν για τον ίδιο σκοπό.

Ο ηγέτης της χώρας είναι λάτρης του καλού φαγητού και λοιπών διασκεδάσεων, ενώ φέρεται να ξοδεύει περιουσίες σε άλογα, σοκολάτες, εκλεκτά κρασιά, ελβετικά τυριά και σαμπάνιες, όταν το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της χώρας του φυτοζωεί.

Ο Κιμ υπέγραψε συμφωνίες εισαγωγής προϊόντων από γερμανικές εταιρείες αξίας περίπου 6,5 εκατ. ευρώ το 2015, περιλαμβανομένων ποτών, κρασιών, σαμπάνιας αλλά και γερμανικές μπίρες. Έχει πάθος με την Emmenthal, την οποία εισάγει από την Ελβετία.

Επίσης, παρήγγειλε αρώματα, αποσμητικά, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών συνολικής αξίας 134.000 ευρώ περίπου.

Επιπλέον, ξόφεψε 58.500 ευρώ σε ρολόγια από την Ελβετία, 67.000 ευρώ σε τυριά 253.000 αλιευτικά πρϊόντα από την Κίνα και 133.500 € σε άλογα από τη Ρωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα