Επίθεση σε καφενείο με… τρακτέρ – Σκηνές αλλοφροσύνης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

21:58 9/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν στα Καβάσιλα Ηλείας όταν οδηγός τρακτέρ πραγματοποίησε… διπλό χτύπημα σε καφενείο.

Ένας κάτοικος της περιοχής πήγε στο καινούργιο καφενείο του χωριού κι άρχισε να ενοχλεί φραστικά τους θαμώνες οι οποίοι ωστόσο δεν του έδιναν σημασία αν κι εκείνος συνέχιζε. Όταν ο ιδιοκτήτης του καφενείου ήρθε στο μαγαζί του κι ενημερώθηκε τι συμβαίνει του ζήτησε να σταματήσει να προκαλεί ή να φύγει από το μαγαζί, όπως γράφει το patrisnews.com.

Εκείνος πράγματι απάντησε «Εσύ είσαι το αφεντικό, μαγαζί σου είναι, φεύγω…» αν και το ίδιο σκηνικό είχε εκτυλιχθεί

την ίδια ημέρα άλλες δυο φορές μέχρι το βράδυ. Έφυγε και πήγε στο απέναντι καφενείο ενώ λίγο αργοτερα ζήτησε να τον μεταφέρουν στον σταύλο του όπως κι έγινε.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ και στο πρώτο καφενείο βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης με τη σύζυγό του και άλλα δύο άτομα όταν εμφανίστηκε ένα τρακτέρ που οδηγούσε ο ενοχλητικός πελάτης.

Αφού φώναξε κάποια λόγια στους παριστάμενους όρμησε με το τρακτέρ στην τζαμαρία του μαγαζιού ουσιαστικά επιδιώκοντας να χτυπήσει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος προσπαθούσε να σώσει τη γυναίκα του η οποία ηταν σε κατάσταση αμόκ.

Ο οδηγός του τακτέρ πραγματοποίησε δεύτερη επίθεση παρασέρνοντας ένα ποδήλατο και ένα μοτοποδήλατο που βρίσκονταν μπροστά από το μαγαζί, σύμφωνα με το patrisnews.com. Ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να καλυφθεί ενώ οι πελάτες του πετούν καρέκλες ενώ οι θαμώνες του απέναντι καφενείου τον προειδοποιούν να σταματήσει Οδηγώντας το τρακτέρ του εξαφανίστηκε και ακόμη αναζητείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα