Επίθεση σε εκκλησία στη Ρωσία – Πέντε νεκροί

18:38 18/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένοπλος με κυνηγετική καραμπίνα επιτέθηκε εναντίον πιστών που έφευγαν από την εκκλησία στην πόλη Νταγκεστάν της νότιας Ρωσίας, σκοτώνοντας τουλάχιστον πέντε άτομα και τραυματίζοντας αρκετά ακόμη. Ο ίδιος εξουδετερώθηκε άμεσα από τις δυνάμεις ασφαλείας.

PHOTOS: Site of #shooting in #Dagestan, shooter’s gun and body seen on site https://t.co/n1M7293MWB pic.twitter.com/WvvJsx1j38

RT (@RT_com) February 18, 2018

Το αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στην πόιλη Κιζλγιάρ στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν. Ο ένοπλος άρχισε να πυροβολεί τους πιστούς που αποχωρούσαν από τη λειτουργία και οι οποίοι γιόρταζαν την αυριανή έναρξη της Σαρακοστής.

Τα τέσσερα θύματα είναι γυναίκες ενώ σύμφωνα με το Interfax ο δράστης είχε συνεργό μία γυναίκα η οποία αποχώρησε προτού αρχίσει η επίθεση.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο ένοπλος άρχισε να πυροβολεί όσους εβγαιναν από την ορθόδοξη εκκλησία κι ευτυχώς πολλοί ήταν εκείνοι πυο αντέδρασαν άμεσα και παρέμειναν μέσα στον ναό αναζητώντας καταφύγιο. Ο δράστης αναγνωρίστηκε ως ντόπιος κάτοικος γύρω στα 20. Σύγχυση επικρατεί στον αριθμό των τραυματιών που ανέρχονται από 3 έως 5. Πάντως, δύο από τους τραυματίες είναι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας.

The post Επίθεση σε εκκλησία στη Ρωσία – Πέντε νεκροί appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα