Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε…

15:13 7/2/2020 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Ρουβίκωνας. Την ευθύνη ανέλαβε η αναρχική ομάδα με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Πορτοσάλτε ψόφα», «σκουπίδι του ΣΚΑΪ, «Αρη Ναζί» ήταν μερικά από τα συνθήματα. Το όνομα του Αρη Πορτοσάλτε και η λέξη ΣΚΑΪ ήταν γραμμένες με διπλό αγγλικό S για να παραπέμπει, προφανώς, στα ναζιστικά SS.

Με μήνυμά του στο twitter, ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε γνωστή την επίθεση στο

σπίτι του. 

«Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο…» έγραψε ο Άρης Πορτοσάλτε και δημοσίευσε δυο φωτογραφίες.

ArisPortosalte@ArisPortosalte  

Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου.
Η Δημοκρατία σε κίνδυνο..

 

1,5239:45 PM – Feb 6, 2020Twitter Ads info and privacy 891 people are talking about this 

Την επίθεση καταδίκασε, με ανάρτησή του στο Τwitter, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Η επιδρομή κατά της οικίας του @ArisPortosalte είναι απολύτως καταδικαστέα. Δεν είναι επίθεση κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου μόνο, αλλά και επίθεση κατά της ελευθερίας της άποψης στο δημόσιο λόγο» σημείωσε.

Nikos Dendias@NikosDendias  

Η επιδρομή κατά της οικίας του @ArisPortosalte είναι απολύτως καταδικαστέα. Δεν είναι επίθεση κατά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου μόνο, αλλά και επίθεση κατά της ελευθερίας της άποψης στο δημόσιο λόγο.

 

798:45 AM – Feb 7, 2020Twitter Ads info and privacy 21 people are talking about this   

The post Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα