Επιστολή στον Κοτζιά: Έχουμε τρεις σφαίρες για ‘σένα

09:54 2/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο οποίος είπε ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δέχθηκε απειλητικη΄επιστολή στην οποία αναγραφόταν «έχουμε τρεις σφαίρες για σενα».

Οπως είπε ο υπουργός δεν υπήρχαν σφαίρες μέσα, απλώς το απειλητικό μήνυμα.

«Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δέχθηκε επιστολή με απειλές για σφαίρες τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του. “Εχουμε τρεις σφαίρες για σένα” αναφερόταν στην

επιστολή που ελήφθη χθες και την οποία έχουν στα χέρια τους οι Αρχές. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε πόσο επικίνδυνο είναι να στέλνει κάποιος επιστολές επειδή δεν τους αρέσει ο τρόπος διαπραγμάτευσης. Προσπαθούμε να βρούμε στοιχεία για αυτούς που έστειλαν την επιστολή. Ηδη έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές για να βρεθεί μια άκρη για αυτούς που προσπαθούν να δυναμιτίσουν ακόμη και το κλίμα της ειρηνικής διαδήλωσης» σημείωσε ο κ. Τόσκας.

The post Επιστολή στον Κοτζιά: Έχουμε τρεις σφαίρες για ‘σένα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα