Επίδειξη δύναμης από τη Ρεάλ

09:40 27/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Η Χιρόνα έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ, ωστόσο ο Ασένσιο με δυο κερδισμένα πέναλτι, ο Μπενζεμά με ισάριθμα γκολ και ο Μπέιλ ανέτρεψαν την εις βάρος κατάσταση! Δυο στα δυο η Βασίλισσα στη La Liga που έπεισε με την εικόνα της στο β’ μέρος.

Η Χιρόνα μπήκε ορεξάτη στο ματς, πίεσε ψηλά, όμως η Ρεάλ ήταν αυτή που πλησίασε στο γκολ. Στο 8ο λεπτό, ο Μπενζεμά βρέθηκε σε θέση βολής, έστειλε τη μπάλα

στα δίχτυα, αλλά σωστά ακυρώθηκε. Οι Καταλανοί έβγαζαν ενέργεια, έκαναν δύσκολη τη ζωή των φιλοξενούμενων, με τους Κρόος, Καζεμίρο και Ισκο να είναι εγκλωβισμένοι. Ετσι, στο 17′ ήρθε το γκολ για τους Καταλανούς. Ο εξαιρετικός, Πόρτου, άρχισε την επίθεση, ο Λοσάνο βρέθηκε σε θέση βολής, ο Καζεμίρο έσωσε προσωρινά, αλλά ο Μπόρχα Γκαρθία με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Οι Καταλανοί συνέχισαν την πίεση και δέκα λεπτά αργότερα πλησίασαν σε ένα δεύτερο τέρμα. Πόρτου – Λοσάνο έκρυψαν τη μπάλα, ο πρώτος έκανε το γύρισμα, όμως ο Καρβαχάλ έσωσε τη Ρεάλ! Η Βασίλισσα ανέβασε ρυθμό μετά το ημίωρο και στο 37′ κέρδισε πέναλτι. Ο Ισκο νικήθηκε από τον Μπόνο, ο Μπενζεμά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Γκρανέλ, αλλά ο Μουνιέσα ανέτρεψε τον Ασένσιο. Ο Σέρχιο Ράμος με εκτέλεση αλά Πανένκα έφερε το ματς στα ίσα!

Η Βασίλισσα μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό έστειλε απειλητικό μήνυμα, αλλά ο Μπόνο με εντυπωσιακή επέμβαση νίκησε τον Μπέιλ. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ πάλι από την άσπρη βούλα. Γκάφα του Πονς, έχασε τη μπάλα και ανέτρεψε τον Ασένσιο. Αυτή τη φορά ο Ράμος έδωσε τη σκυτάλη στον Μπενζεμά και ο Γάλλος σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στη Χιρόνα (μόνο απέναντι στη Λεγανές δεν έχει σκοράρει). Η Ρεάλ είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 59′ ήρθε ακόμα ένα γκολ. Σούπερ η πάσα του Ισκορ, εξαιρετική κούρσα από τον Μπέιλ, άψογο πλασέ και ο Ουαλός πανηγύρισε το 150ο γκολ στην καριέρα του (μόνο με συλλόγους). Παράλληλα, ήταν το 6ο διαδοχικό που πέτυχε στη La Liga. O Ουαλός ήταν εξαιρετικός, είχε αρκετά κέφια και στο 80ο λεπτό μοίρασε υπέροχα στον Μπενζεμά ο οποίος διαμόρφωσε το 4-1!

Χιρόνα: Μπόνο, Εσπινόσα, Μουνιέσα, Χουάνπε, Γκαρθία, Τιμόρ, Πόρτου, Γκρανέλ, Πονς (71′ Γκαρθία), Πέδρο (79′ Αντάι), Λοζάνο (58′ Στουάνι)

Ρεάλ: Νάβας, Ράμος, Μαρσέλο (60′ Βαράν), Νάτσο, Καρβαχάλ, Κρόος, Καζεμίρο, Ισκο (77΄Μόντριτς), Ασένσιο, Μπενζεμά, Μπέιλ (87′ Βάθκεθ)

Πηγή: gazzetta.gr

The post Επίδειξη δύναμης από τη Ρεάλ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα