Επιχείρησε να πνίξει τα 3 μηνών δίδυμα του-Τον πυροβόλησε γείτονας

17:37 5/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Απειλούσε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύζυγό του και ταυτόχρονα επιχειρούσε ν απνίξει στην μπανιέρα τα 3 μηνών δίδυμα παιδιά τους

0 27χρονος Leland Foster, πήγε στο σπίτι όπου μένει η εν διαστάσει σύζυγος του Michelle Forrells, με τα παιδιά τους. Την εξανάγκασε να μπει στο μπάνιο με την απειλή μαχαιριού και ταυτόχρονα άρπαξε τα μωρά ένακοριτσάκι και ένα αγοράκι και προσπαθούσε να τα πνίξει στηνν μπανιέρα. Την ώρα που ο 27χρονος εισέβαλε στο σπίτι ένα 12χρονο κοριτσάκι, κόρη του γείτονα ήτανεκεί επίσκεψη. Μόλις είδε

τι συνέβαινε έτρεξε και κάλεσε έναν γείτονα σε βοήθεια. Ο Cash Freeman, άρπαξε το αυτόματο του και έσπευσε στο σπίτι. Μόλις είδε τον να προσπαθεί να πνίξει ταπαιδιά τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη ακινητοποιώντας τον και σώζοντας τα παιδιά. Ωστόσο ο 27χρονος πατέρας υπέκυψε αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Tα δίδυμα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου αφού τους έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι απολύτως υγιή επε΄στρεψαν στο σπίτι τους.
Ένας άλλος γείτονας, ο Summer Pierce,δήλωσε στο KFOR: Πιστεύω πως ο Cash Freeman έκανε το σωστό γιατί ποιος ξέρει τι τελικά θα πάθαιναν τα παιδιά αν δεν είχε παρέμβει και δεν είχε πυροβολήσει τον πατέρα τους. Μπορεί να μη ζούσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα