Κοκκινάκης: Δεν τα ΄χω με την Ευρυδίκη, τα έχω με τον Χρανιώτη -το αποκαλύπτω

17:19 5/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Κώστας Κοκκινάκης επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη στον Σκάι, για όλους και για όλες στο Survivor.

Πρώτα απ΄όλα διαβεβαίωσε ότι δεν «μαγείρεψε» καμιά ψηφοφορία με τη Λάουρα Νάργες, όπως τον είχε κατηγορήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Θεωρώ

πολύ καλό παιδί τον Σαπαλιάρα, το εννοώ, και το έχω πει και στον ίδιο. Όταν βγει από το παιχνίδι, θα συναντηθούμε οπωσδήποτε, έχει και μεγάλη πλάκα ως άνθρωπος», είπε.

Τότε γιατί τον «έλουσε» με τέτοια λόγια; «Μαλάκα», τον ανέβαζε, «μαλάκα» τον κατέβαζε.

«Θόλωσα πάρα πολύ και, ευτυχώς, δεν απάντησε τίποτα ο Γιάννης. Διότι αν απαντούσε, δεν ξέρω τι θα είχα κάνει. Και μετά θα το μετάνιωνα¨, είπε ο διεθνής πολίστας στην Ελεωνόρα Μελέτη.

«Μου είπε ο Χρανιώτης ότι ήξερε ο Σπαλιάρας πως είχα ορκιστεί στο παιδί μου και, όμως, με κατηγόρησε ότι έστησα την ψηφοφορία. Έτσι, θόλωσα και πήγα να τον βρω στην καλύβα των Μαχητών. Μετά ο Σπαλιάρας είπε ότι δεν ήξερε για τον όρκο μου. ΄΄Οταν το έμαθα, μου πέρασαν όλα».

Για τον καυγά του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία τον κατηγόρησε ότι της έδωσε σάπια καρύδα:

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν πολύ καλή παίκτρια, δυνατή και γρήγορη. Δεν είχα τίποτα εναντίον της, όμως εκείνη είχε πρόβλημα με τη συμβίωση. Επειδή είχε μικρό βάρος, δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πείνα. Όταν μου ζήτησε καρύδα, μια μέρα, της είχα πει ότι μπορεί να ήταν χαλασμένη η καρύδα που της έδωσα. Έτσι ήταν, τελικά. Και άρχιζε να φωνάζει».

Για τη Λάουρα Νάργες:

«Η Λάουρα είναι τρομερό παιδί, δε γίνεται να μη την αγαπήσεις. Προσπαθούε πάρα πολύ -και η προσπάθεια πρέπει να ανταμείβεται. Έχει πρόβλημα με το ύψος. Μαζί με την Ευρυδίκη προσπαθούσαμε να τη βοηθήσουμε. είμαστε κολλητοί οι τρεις μας. Αν έλεγε ψέματα για τις κρίσεις πανικού, θα πρέπει να πάει στο Χόλυγουντ. Κι εγώ έχω κλειστοφοβία».

Για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

«Πάρα πολύ καλό παιδί η Ευρυδίκη, είναι μαγκάκι, την αγαπώ πολύ. Διάβασα πολλά κακά σχόλια. Δεν έχει καμιά στρατηγική. Δεν θα την έκανα παρέα αν ήταν έτσι. Ήρθε να χαρεί το παιχνίδι. Είναι ευθύς άνθρωπος, όλα τα λέει μπροστά σου. Βέβαια, δεν ξέρω τι έχουν δείξει οι κάμερες».

Σχολίασε, επίσης, και τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Είπε, λοιπόν, χαριτολογώντας ότι «τα ΄χω με τον Χρανιώτη, όχι με την Ευρυδίκη, το αποκαλύπτω»>

Γιατί δεν πανηγύριζε στις νίκες;

«Μου φαινόταν αστείο να πανηγυρίσω, επειδή έβαζα ένα μπαλάκι ή έναν κρίκο», είπε. «Ως αθλητής -και με την εθνική ομάδα στο πόλο- έχω σημειώσει πολλές επιτυχίες. Πώς να πανηγυρίσω, λοιπόν, για ένα παιχνίδι; Μου φαινόταν πολύ αστείο όλο αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα