Επέστρεψαν οι δανειστές – Στο επίκεντρο οι εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ

10:00 11/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Επέστρεψαν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών και ήδη από χθες ξεκίνησαν οι επαφές με κυβερνητικά στελέχη. Τη Δευτέρα, οι εκπρόσωποι των δανειστών εξέτασαν τα στοιχεία για τα έσοδα και τις δαπάνες του φετινού κρατικού προϋπολογισμού.

Για σήμερα, είναι προγραμματισμένα δύο ραντεβού, με υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Εργασίας και της φορολογικής διοίκησης.

Όπως έγινε γνωστό, ζητήθηκε από τα κυβερνητικά στελέχη να δώσουν αναλυτικά στοιχεία για τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα

στην 83η ΔΕΘ.

Την Τετάρτη αναλαμβάνουν οι επικεφαλής των θεσμών και προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι οι Έλληνες αρμόδιοι, έγινε σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Χουλιαράκη και την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, όπου συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.Οι επικεφαλής των θεσμών θα παραμείνουν στην Αθήνα έως την Παρασκευή και θα ενημερωθούν από τα τεχνικά κλιμάκια για την πορεία υλοποίησης των μεταμνημονιακών δεσμεύσεων.

The post Επέστρεψαν οι δανειστές – Στο επίκεντρο οι εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα