Απίθανη αθλιότητα: Την έκαναν να κλαίει, επειδή νίκησε τη Σερένα..

19:58 10/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Λέγεται Ναόμι Οσάκα, είναι από την Ιαπωνία, έχει μόλις συμπληρώσει τα 20 χρόνια της και κατέκτησε το πρώτο Γκραντ Σλαμ τής ζωής της, κερδίζοντας στον τελικό τού US Open τη Σερένα Γουίλιαμς, τη σπουδαιότερη τενίστρια όλων των εποχών.

Κανονικά θα έπρεπε να λάμπει από ευτυχία. Και, όμως, η χαρά της πνίγηκε στα δάκρυα. Γιατί; Διότι η Σερένα ξεπέρασε κάθε όριο αλαζονείας και επίδειξης κακών τρόπων, αποδεικνύοντας ότι

δεν ξέρει να χάνει. Έβρισε τον Πορτογάλο διαιτητή, φωνάζοντας τον κλέφτη και σεξιστή, έσπασε τη ρακέτα της και έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί ότι είναι μητέρα. Λες και έπρεπε να νικήσει οπωσδήποτε. Με κάθε τρόπο. Με όλα τα μέσα.

Από κοντά και η πρόεδρος της Αμερικανικής Ομοσπονδίας, που έκανε την απονομή λέγοντας το αδιανόητο: «Δεν ήταν βέβαια το αποτέλεσμα που θα θέλαμε… Σερένα, είσαι η μεγαλύτερη πρωταθλήτρια και ένα υπέροχο πρότυπο μαμάς που όλοι σεβόμαστε «.

Στο ίδιο μοτίβο και το κοινό των Αμερικάνων. Γιουχάιζε τη δυστυχή Οσάκα, που δεν ήξερε πού να κρυφτεί. Αποτέλεσμα: Με δάκρυα στα μάτια έφτασε στο σημείο να ζητήσει συγνώμη, επειδή… νίκησε.

«Ξέρω πόσο πολύ λυπηθήκατε για την ήττα τής αγαπημένης σας πρωταθλήτριας», είπε. Και πρόσθεσε σαν να ζητούσε εξιλέωση: «Η Σερένα ήταν το ίνδαλμά μου, όταν ήμουν παιδί».

Ασύλληπτη ιστορία…

The post Απίθανη αθλιότητα: Την έκαναν να κλαίει, επειδή νίκησε τη Σερένα.. appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα