Επεισοδιακό φινάλε στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

19:40 4/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ που βρήκε νικητές τους Αρκάδες στην τελευταία φάση του αγώνα, επεισοδιακή ήταν και η αποχώρηση παικτών και ανθρώπων των δύο ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο (δείτε εδώ τα όσα εκτυλίχθηκαν).

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Νίκος Καλτσάς φέρεται να είπε κάποια πράγματα αποχωρώντας από το χορτάρι του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τα οποία μόνο… ευχάριστα δεν ήχησαν στα αυτιά του Παντελή Κωνσταντινίδη.
Μάλιστα, ο 27χρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού

έδειξε τα γενετικά του όργανα προς τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» που ήταν στο γήπεδο.

Ο τιμ μάνατζερ του «Δικεφάλου» εξερράγη και κατευθύνθηκε προς τον μεσοεπιθετικό των Αρκάδων, ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι δύο άνδρες, ενώ μάλιστα επενέβη και ο Γιώργος Κυριακόπουλος που θέλοντας να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του απώθησε τον Κωνσταντινίδη ρίχνοντάς τον στο έδαφος.
Μετά τη μεγάλη ένταση που επικράτησε στο περιστατικό ενεπλάκη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου που κατευθύνθηκε προς τον σκόρερ του Αστέρα, αλλά τελικά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και απετράπησαν τα χειρότερα.

To βίντεο από τη Novasports

The post Επεισοδιακό φινάλε στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα