Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο 1-0 και πέρασε πρώτη

19:30 4/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, νικώντας 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Το γκολ πέτυχε ο Μάρκο Λιβάγια.

Έτσι, τώρα η Ένωση έχει 54 βαθμούς, 2 περισσότερους από τον ΠΑΟΚ. Αν τελικά ο δικέφαλος του βορρά

χάσει τρεις βαυθμούς από την επερχόμενη τιμωρία, λόγω της διακοπής του αώνα με τον Ολυμπιακό, η ψαλίδα υπέρ της ομάδας τού Χιμένεθ να ανοίξει στους 5 βαθμούς.

Οι παίκτες της ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό επιχείρησαν να βρουν το γκολ, όμως ο τερματοφύλακας Κότνικ των κυανέρυθρων σταμάτησε τον Λιβάγια σε σουτ εξ απαφής στο 7΄, σε βολίδα εκτός περιοχής στο 10΄ και σε κεφαλιά στο 20΄. Όμως, ένα λεπτό αργότερα ο Κροάτης τον νίκησε με κεφαλιά εξ επαφής μετά από σέντρα τού Γκάλο. Παρά το γκολ η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως ο Κότνικ συνέχισε να αποκρούει τα πάντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός τής Ένωσης έπεσε, αλλά οι παίκτες τού Πανιωνίου δεν κατάφεραν να βγάλουν ούτε μια φάση. Στο 86΄, πάντως, πρώτα ο Μπακασέτας και μετά ο Κονέ θα μπορούσαν να κάνουν το 2-0, ωστόσο ο Κότνικ τους είπε όχι.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο 1-0 και πέρασε πρώτη

The post Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο 1-0 και πέρασε πρώτη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα