Επανέναρξη της διαδικασίας εξέτασης των υποψηφίων οδηγών

09:55 20/4/2016 - Πηγή: Aixmi

H Περιφέρεια Αττικής ανέλαβε πρωτοβουλία για την άμεση επανέναρξη της διαδικασίας εξέτασης των υποψηφίων οδηγών. Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως «με αίσθηση ευθύνης απέναντι στο σύνολο των πολιτών και μακριά από τον κοινωνικό αυτοματισμό, η Περιφέρεια Αττικής, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την άμεση επανέναρξη

της διαδικασίας εξέτασης των υποψηφίων οδηγών, έστω και με προσωρινό χαρακτήρα«.

Οι εξετάσεις ξεκινούν προσωρινά και μέχρι οριστικής διευθέτησης του ζητήματος, στις 20/4/2016, με ώρα έναρξης του έργου των πρωτοβάθμιων επιτροπών της δοκιμασίας προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων οδηγών (πρακτικές εξετάσεις) για το σύνολο των υπηρεσιών Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, εντός του ωραρίου εργασίας των υπαλλήλων. Για τον λόγο αυτό οι εξετάσεις θα εκκινούν στη 1:00 μ.μ.

Όπως προσθέτει η Περιφέρεια στην ανακοίνωσή της «η συγκυριακή και για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, διευθέτηση αυτή, δεν πρέπει να συγκαλύπτει το ζητούμενο: την ανάγκη αναβάθμισης της διαδικασίας εξέτασης των υποψήφιων οδηγών, μέσα από ένα νέο σύστημα, με δημόσιο χαρακτήρα, που θα υπηρετεί τους πολίτες με τη διασφάλιση των αναφαίρετων δικαιωμάτων τους στην οδήγηση και την εργασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα