Έντονες αντιδράσεις για την υπουργοποίηση Δ. Καμμένου

14:22 23/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες το βράδυ, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Δημήτρη Καμμένου στη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ο κ. Καμμένος έχει προκαλέσει στο παρελθόν το μένος πολιτών, με ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια.

Ο ίδιος αν και έχει καταφέρει να σβήσει τους λογαριασμούς, μέσα από τους οποίους αναρτούσε τις δηλώσεις ή απαντούσε σε άλλες, δεν κατάφερε να σβήσει από

τη μνήμη των πολιτών και του πολιτικού κόσμου τα όσο έχει πει, καθώς και τις θέσεις του.

Άμεσα αντέδρασε στην υπουργοποίηση του κ Καμμένου μεγάλη μερίδα του πολιτικού κόσμου.

Εκτιμώ ότι οι γραπτές θέσεις του κ. Δ. Καμμένου για την Αριστερά, τον Τσίπρα και κυρίως ο αντισημιτισμός του, θα αποτελέσουν σοκ από αύριο.

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 22, 2015

Ντρέπομαι ως πολίτης για την Κυβέρνηση Τσιπρα. Και οσο παραμένει το φασιστοειδες Δ Καμμένος δεν πρόκειται να την σεβαστώ

— FotiniPipili (@FotiniPipili) September 23, 2015


O Πέτρος Τατσόπουλος μέσω Facebook δήλωσε «Πριν από λίγη ώρα είδα στο Κανάλι της Βουλής ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ για το Γκέτο της Βαρσοβίας. Και αμέσως μετά είδα ότι ο κύριος αυτός μόλις υπουργοποιήθηκε στη νέα μας αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση. Και ντράπηκα. Κι ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους νεκρούς του Γκέτο. Έστω και με 73 χρόνια καθυστέρηση. Αναδρομικά. Για όσους μικρόνοες κάνουν καριέρα στη δική μου πατρίδα φτύνοντας πάνω στους δικούς τους τάφους».

Τέλος, ο Δημήτρης Παπαδημούλης από την πλευρά του, έγραψε στο twitter, ότι «Στηρίζω απολύτως την Κυβέρνηση Τσίπρα.Δεν είμαι όμως καθόλου ευτυχής με την υπουργοποίηση ενός προσώπου με ακραίες κ ρατσιστιστικές απόψεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα