Ένταση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης- Αποδοκίμασαν βουλευτές της ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

17:12 10/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι που νωρίτερα έκαναν πορεία στους χώρους του Λιμανιού και φώναζαν συνθήματα, εισέβαλαν στην αίθουσα όπου παραβρίσκεται το ΔΣ του ΟΛΘ φωνάζοντας συνθήματα κατά της ιδιωτικοποίησης του Λιμανιού.

Μάλιστα μέσα στην αίθουσα βρισκόταν και εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ η οποία και συγκεντρώνει τα περισσότερα «βέλη» των εργαζομένων, σύμφωνα με το seleo.gr.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση στο λιμάνι ανάμεσα σε εργαζομένους και το κλιμάκιο

της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους βουλευτές Σίμο Κεδίκογλου, Σταύρο Καλαφάτη, Θεόδωρο Καράογλου, Σάββα Αναστασιάδη.

Όταν το κλιμάκιο της ΝΔ μπήκε στον χώρο του Λιμανιού, όπου γινόταν η σύσκεψη ζητήθηκε να μεταφερθεί η συζήτηση σε κάποιον άλλο χώρο. Οι τέσσερις βουλευτές συναντήθηκαν με τη διοίκηση του ΟΛΘ και ναυτιλιακούς πράκτορες, αλλά όχι με τους εργαζομένους, καθώς οι τελευταίοι ήθελαν έναν ανοιχτό διάλογο, παρουσία συγκεντρωμένων απεργών, και όχι συνάντηση με εκπροσώπους τους, όπως είχαν προγραμματίσει οι βουλευτές.

Επικράτησαν φωνές και ένταση και το κλιμάκιο της ΝΔ αποχώρησε ενώ η συνέντευξη Τύπου δόθηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα