Ενέδρα θανάτου σε «νονό της νύχτας» – Έχασε τη μάχη για τη ζωή

11:51 27/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του ανάσα ο 44χρονος νονός της νύχτας Μανώλης Καραγιάννης έπειτα από τη φονική επίθεση που δέχθηκε κοντά στο διαμέρισμά του στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 44χρονος που αποφυλακίστηκε πριν από έναν χρόνο, γνωστός στη νύχτα με τα ψευδώνυμα «Νταίζη», «Σαμπρέλας», «Καράφλας», δέχθηκε επίθεση με πυροβόλο όπλο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ενώ περίοικοι κάλεσαν την Άμεση Δράση αναφέροντας πυροβολισμούς.

Σύμφωνα

με τις πληροφορίες, ο 44χρονος περπατούσε μαζί με άλλο ένα άτομο, πιθανότατα τον σωματοφύλακά του, στην περιοχή με προορισμό το διαμέρισμά του. Άγνωστοι φορώντας κράνη και κουκούλες επιτέθηκαν πυροβολώντας με τον νονό της νύχτας να απαντά στους πυροβολισμούς καθώς οπλοφορούσε κι αυτός.

Ο συνοδός του τον μετέφερε έξω από το διαμέρισμά του ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ. Οι δράστες διέφυγαν. Πλάι στο θύμα έχει εντοπιστεί ένας γεμιστήρας από όπλο τύπου Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι. Στο σημείο υπάρχουν πολλοί κάλυκες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο περιστατικό εμπλέκονται μία μηχανή και ίσως και ένα ΙΧ, και εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμό μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Το θύμα, στις 5 Ιανουαρίου 2017, είχε πέσει θύμα επίθεσης με μαχαίρι μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

The post Ενέδρα θανάτου σε «νονό της νύχτας» – Έχασε τη μάχη για τη ζωή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα