Ενέδρα θανάτου σε «νονό της νύχτας» – Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

11:08 27/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος 44χρονος κα ιδίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Ο φερόμενος ως νονός της νύχτας δέχθηκε επίθεση με πυροβόλο όπλο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ενώ περίοικοι κάλεσαν την Άμεση Δ΄ραση αναφέροντας πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 44χρονος περπατούσε μαζί με άλλο ένα άτομο στην περιοχή με προορισμό το διαμέρισμά του. Άγνωστοι φορώντας κράνη και κουκούλες επιτέθηκαν πυροβολώντας με τον νονό της νύχτας, που μόλςι πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί, να απαντά στους πυροβολισμούς καθώς οπλοφορούσε κι αυτός.

Ο συνοδός του τον

μετέφερε έξω από το διαμέρισμά του ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ, ενώ οι δράστες διέφυγαν. Πλάι στο θύμα έχει εντοπιστεί ένας γεμιστήρας από όπλο τύπου Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι. Στο σημείο υπάρχουν πολλοί κάλυκες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο περιστατικό εμπλέκονται μία μηχανή και ίσως και ένα ΙΧ, αν και εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμό μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Το θύμα, στις 5 Ιανουαρίου 2017, είχε πέσει θύμα επίθεσης με μαχαίρι μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

The post Ενέδρα θανάτου σε «νονό της νύχτας» – Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα