Ένας παλιάνθρωπος που τον έλεγαν Ράμος…

17:58 27/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Εκατομμύρια φίλαθλοι του ποδοσφαίρου «πάγωσαν» το Σάββατο το βράδυ όταν αντίκρισαν τον Σέρχιο Ράμος να »μαγκώνει» συνειδητά, εκ προμελέτης, εσκεμμένα το χέρι του Μοχάμεντ Σαλάχ και να του βγάζει τον ώμο.

Η «παγωμάρα» έγινε θυμός, ο θυμός οργή και η οργή, απέχθεια, αηδία για τον πιο μισητό πλέον «ποδοσφαιριστή» του πλανήτη.

Ο Ράμος ψωρίς καμία ενοχή ή τύψεις μόλις τέλειωσε το ματς πήρε απαθής το σελφοκόνταρο να απαθανατίσει το μεγάλο του..
επίτευγμα. Φόρεσε τη σημαία – φούστα και σήκωσε χωρίς ίχνος ντροπής ή μεταμέλειας το «βρώμικο» τρόπαιο στον ουρανό του Κιέβου, ενώ οι συμπαίκτες

του «μεθυσμένοι» από τη νίκη τον αποθέωναν.

Την ίδια στιγμή ένας σπουδαίος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου. Απεγνωσμένος που θα χάσει τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του και βυθίζοντας στη θλίψη τη χώρα του την Αίγυπτο. Αλλά και ανθρώπους από όλη τη Γη που θαύμαζαν το παιξιμό του. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, είχε την ατυχία να μονομαχήσει με τον πιο άθλιο αμυντικό του κόσμου. Ένα ποδοσφαιρικό απόβρασμα που εφάρμοσε τεχνική κατς για να εξοντώσει κυριολεκτικά τον αντιπαλό του.

Ο Σέρχιο Ράμος που ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του πλανήτη του εμπιστεύεται το ιερό περιβραχιόνιο του αρχηγού, χθες το βράδυ κοιμήθηκε σαν πουλάκι.

Η θέση του όμως είναι στον ποδοσφαιρικό υπόνομο. Όπως αρμόζει σε κοινούς κακοποιούς. Ένας αλήτης των γηπέδων με όλη τη σημασία της λέξης.

Όσο για τον Σαλάχ θα ξαναγυρίσει στα γήπεδα. Αλλοίμονο. Αυτό είναι βέβαιο. Απλώς το μουντιάλ της Ρωσίας θα είναι πιο φτωχό χωρίς αυτόν. Και ακόμη φτωχότερο γιατί στις οθόνες μας θα αναγκαζόμαστε να βλέπουμε τον Ράμος.

Η φύση όμως έχει προβλέψει. Ο Ράμος αργά η γρήγορα θα σταματήσει να μπαίνει στα γήπεδα π[ου θα ούτως ή άλλως θα γιουχάρεται. Ο Σαλάχ νεότερος θα συνεχίσει και θα χειροκροτείται.

Το κλάμα του απέδειξε την άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου…

The post Ένας παλιάνθρωπος που τον έλεγαν Ράμος… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα