Ελεύθερος ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος -Κατέρρευσε η κατηγορία για λαθρεμπορία χρυσού

15:42 4/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Δεκτό έγινε το αίτημα αποφυλάκισης που υπέβαλε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ΑΛέξη Κούγια, ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημέρωσε την ανακρίτρια Διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση, ότι δεν υποχρεώνεται να καταβάλει φόρους και δασμούς όποιος κάνει εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία.

«Μας κάλεσε η κυρία ανακρίτρια και μας ανακοίνωσε ότι από χθες το μεσημέρι, με επιμέλεια της, κατάφερε να προκαλέσει αντίδραση από ΑΑΔΕ, που είναι η μόνη αρμόδια για

να βεβαιώνει τελωνειακές παραβάσεις. Κατόπιν αυτού ενεργοποίησε αυτεπαγγέλτως τη διαδικασία για αποφυλάκιση. Το βέβαιο είναι ότι σε λίγες ώρες οι κατηγορούμενοι θα είναι ελεύθεροι. Αυτό είναι το μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δικαιοσύνη για ιδιοτελείς σκοπούς αλλά η δικαιοσύνη δίνει απαντήσεις. Δεν γνωρίζω αν αυτεπαγγέλτως δικαιοσύνη στραφεί βάρος αυτών που δημιούργησαν φαρσοκωμωδία», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

The post Ελεύθερος ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος -Κατέρρευσε η κατηγορία για λαθρεμπορία χρυσού appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα