Έλαμψε ο Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης

23:16 8/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Εκπληκτική απόδοση είχε ο Ανδρέας Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα πεταλούδα και μισή ώρα νωρίτερα είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλιο στα 100 μέτρα μικτή ατομική.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ήταν όγδοος στο πρώτο 50άρι και τέταρτος στο δεύτερο, αλλά στο επόμενο λκατοστάρι π[έρασε πρώτος αφήνοντας πίσω του πάνω από ένα δευτερόλεπτο  τον Γερμανό Ραμόν Κλεντς, ο οποίος πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ τρίτος ήταν ο Βρετανός Τζέιμς Γκάι.

Να ληφθεί υπόψη ότι ο 25χρονος

πρωταθλητής μας ξεκίνησε αγωνιζόμενος στα 100 μέτρα πεταλούδα, όπου έκανε πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά έμεινε για λίγο εκτός τελικού.

Αφού πρώτα έκανε ένα… ζέσταμα με π στα  όπου , ο  κατέκτησε την Παρασκευή (6/12) το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτή, καταρρίπτοντας μάλιστα το ρεκόρ Ευρώπης του Λάζλο Τσεχ και ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση όλων των εποχών στον κόσμο.

The post Έλαμψε ο Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα