Έλαμψε η πριγκίπισσα Σάρλοτ στα βαφτίσια του αδερφού της

20:51 10/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε στενό οικογενειακό-φιλικό κύκλο έγιναν τα βαφτίσια του πρίγκιπα Λούι, τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Η βασίλισσα Ελισάβετ με τον σύζυγό της Φίλιππο απουσίαζαν από το μυστήριο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ενώ παρόντες ήταν μόνο οι γονείς του ζεύγους των Δούκα και Δούκισσας του Κέμπριτζ, τα αδέρφια τους όπως και οι έξι νονοί του μικρούλη

πρίγκιπα με τους συνοδούς τους.

Κι ενώ ο σταρ της ημέρας έπρεπε να είναι ο νεοφώτιστος, τα φλας και τα βλέμματα έκλεψε η πριγκίπισσα Σάρλοτ που με το μπρίο και την τσαχπινιά της, τρέλανε κόσμο.

Εισερχόμενη στο παρεκκλήσι του Σεντ Τζέιμς για τη βάφτιση γύρισε στους δημοσιογράφους και τους δήλωσε ορθά-κοφτά, «εσείς δεν είστε καλεσμένοι» ενώ με τόλμη και χάρη χαιρέτισε τον Αρχιεπίσκοπο που τέλεσε το μυστήριο.

Το φόρεμα της βάφτισης του Λούι είναι το ίδιο με αυτό που φόρεσαν στη βάφτισή τους και τα δύο αδέλφια του, ο Τζορτζ και η Σάρλοτ και πρόκειται για αντίγραφο του φορέματος της πριγκίπισσας Βικτόρια με μετάξι και δαντέλα.

The post Έλαμψε η πριγκίπισσα Σάρλοτ στα βαφτίσια του αδερφού της appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα