Έκθεση ζωγραφικής της Σοφίας Χούσου από το Kivotos Art Projects στη Μύκονο

01:35 22/6/2013 - Πηγή: Aixmi

Με την έκθεση ζωγραφικής της καλλιτέχνιδας Σοφίας Χούσου εγκαινιάζεται το Σάββατο 22 Ιουνίου, από το Kivotos Art Projects, στη Μύκονο, η πρώτη από μία σειρά πέντε πρωτοποριακών εκθέσεων σύγχρονης Τέχνης, που περιλαμβάνουν έργα 20 καταξιωμένων καλλιτεχνών. Πρόκειται για το νέο εγχείρημα της επιμελήτριας Δρ. Σωζήτας Γκουντούνα σε συνεργασία με την πλατφόρμα Τέχνης και Πολιτισμού Aegeanale.

Οι εκθέσεις του Kivotos Art Projects, φιλοξενούνται από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 στον νέο εκθεσιακό χώρο του Kivotos Hotel στον Όρνο της Μυκόνου. Ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, βίντεο, πολυμέσα, εγκαταστάσεις, παρουσιάζονται στο πλαίσιο των εκθέσεων και πλαισιώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού από μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις.

Το εγχείρημα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα ενισχύσει οικονομικά το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» με τα έσοδα από το ειδικά σχεδιασμένο αντικείμενο Τέχνης από την καλλιτέχνιδα Σοφία Χούσου, καθώς και με μέρος των εσόδων από την πώληση των εκθεμάτων.

Το Kivotos Art Projects τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, αφού φιλοδοξία του είναι να αξιοποιήσει τα επιτεύγματα της σύγχρονης ελληνικής Τέχνης σε συνάρτηση με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Μυκόνου και των Κυκλάδων.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.aegeanale.org/

Keywords
Αναζητήσεις
σοφια χουσου
Τυχαία Θέματα