Έκρηξη και πυρκαγιά στο Λέστερ

23:06 25/2/2018 - Πηγή: Aixmi

H αστυνομία του Λέστερ επιβεβαίωσε ότι ανταποκρίθηκε σε σοβαρό περιστατικό ύστερα από μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα κοντά στο κέντρο της πόλης και ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν να κυκλοφορούνν στην περιοχή.


Τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν μαρτυρίες για ισχυρή έκρηξη σε κτίριο που στεγάζει παντοπωλείο και κατοικία στην περιοχή του Χίνκλεϊ Ρόουντ.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανέφερε πως εστάλησαν στο σημείο 6 οχήματα και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης καθώς είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν άνθρωποι έχουν παγιδευτεί ή τραυματιστεί. Επίσης πρόσθεσε πως πρόκειται για διώροφο κτήριο με στούντιο στην ταράτσα και έχει πλήρως καταρρεύσει.

Η δημοσιογράφος Laura Scigliano μιλώντας στο Sky News είπε πως πλέον δεν βλέπει φλόγες, παρά μόνο πυκνό καπνό που νοιώθεις ότι σου καίει τον οισοφάγο. «Μίλησα με μια γυναίκα που είπε ότι άκουσε μια τεράστια έκρηξη, ενώ ένας κύριος ανέφες ότι νόμισε ότι άκουσε έκρηξη βόμβας…Μοιάζει με εκτενή καταστροφή…το κτήριο φαίνεται σαν να κατέρρευσε ολοκληρωτικά».

The post Έκρηξη και πυρκαγιά στο Λέστερ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα