Χρυσαυγίτες «μπούκαραν» στον ελεύθερο χώρο Φαβέλα-5 τραυματίες

22:44 25/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Χρυσαυγίτες εισέβαλαν νωρίτερα στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Φαβέλα, στην οδό Ναυάρχου Βότση 11 στον Πειραιά. Με αναμένους πυρσούς, φωτοβολίδες, λοστούς και κράνη, φωνάζοντας «Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή» και άλλα συνθήματα, επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους χτυπώντας τους, ενώ προκάλεσαν και ζημιές. Από την επίθεση πέντε άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων τρεις σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στους τραυματίες είναι και η δικηγόρος πολιτικής αγωγής

της οικογένειας Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου.

Σε ανακοίνωσή του στο Facebook, o Eλεύθερος Κοινωνικός Χώρος Φαβέλα αναφέρει:

«Σήμερα το απόγευμα στο άνοιγμα του χώρου για την εβδομαδιαία συνέλευσή του, δεχτήκαμε επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών με λοστούς, κράνη και φωτοβολίδες. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο και τραυματισμοί ατόμων που βρίσκονταν εκεί.

Διαψεύδουμε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν περί εκρηκτικών υλών και ερευνών σε σπίτια από μερίδα του Τύπου. Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ανακοίνωση. Το γεγονός δε θα μείνει αναπάντητο. Τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας φοβίζουν!».

The post Χρυσαυγίτες «μπούκαραν» στον ελεύθερο χώρο Φαβέλα-5 τραυματίες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα