Εκδικάζει το Διαιτητικό Δικαστήριο την προσφυγή της Λίγκας

10:36 5/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Την προσφυγή της Λίγκας κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αναφορικά με τις ομάδες που θα πέσουν από τη Super League και θα ανέβουν σε αυτή, θα εξετάσει την Τετάρτη το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Σημαντική ημέρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι η σημερινή, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα εξετάσει την προσφυγή της Super League

κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου . Θυμίζουμε πως η Λίγκα είχε αποφασίσει στο φετινό πρωτάθλημα να πέσουν 3 ομάδες και να ανέβει μία από την Football League και είχε υπογράψει και την σχετική προκήρυξη.

Η δεύτερη κατηγορία ωστόσο δεν το δέχθηκε και την λύση πήγε να δώσει η ΕΠΟ. Μια λύση που δεν άρεσε στην Λίγκα, καθώς αποφάσισε να πέσουν 3 να ανέβει μία απευθείας και η τέταρτη από το τέλος της Super League με την δεύτερη της Football League να δώσουν διπλούς αγώνες μπαράζ για ένα εισιτήριο.

Η Λίγκα προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας να τηρηθεί η προκήρυξη που είχε υπογραφεί. Η εκδίκαση θα γίνει στις 16:00 και μένει να δούμε ποια τελικά θα είναι η απόφαση και κυρίως να ξέρουμε πόσες θα πέφτουν από ένα πρωτάθλημα που ήδη έχουν γίνει οι πρώτες δύο αγωνιστικές.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Εκδικάζει το Διαιτητικό Δικαστήριο την προσφυγή της Λίγκας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα