Έγκυος η σύντροφος του Υπάτιου Πατμάνογλου – Αρχές Δεκεμβρίου ο γάμος

12:44 16/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Το Πανελλήνιο είχε συγκλονιστεί από το φριχτό δυστύχημα στην Εθνικό οδό Αθηνών Λαμίας, ανήμερα της Κυριακής των Απόκρεω, τον Φεβρουάριο του 2017. Ο Γιώργος Βακάκης με την Porsche του έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε σταθμευμένο όχημα σε χώρο στάθμευσης στο 83ο χλμ. της ΕΟ όπου εκείνη τη στιγμή επέβαιναν μία γυναίκα με τον γιο της. Ο τραγικός παολογισμός σε εκείνο το δυστύχημα ήταν τέσσερις νεκροί. Ο Υπάτιος

Πατμάνογλου, πατέρας και σύζυγος, απέμεινε να βλέπει την οικογένειά του να χάνεται μπροστά στα μάτια του.

Μέσα από την τραγωδία βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του κι έτσι, όπως μετέδωσε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, βρήκε και πάλι τον έρωτα και ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του στις αρχές Δεκεμβρίου. Όπως επίσης αποκάλυψε η εκπομπή, η αγαπημένη του Υπάτιου Πατμάνογλου είναι έγκυος.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω facebook ενώ μεσολάβησαν και κοινοί γνωστοί. Η μέλλουσα νύφη είναι ιδιαίτερα δραστήρια με τα κοινά στα Μέγαρα, πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία κι έχει βιώσει κι εκείνη μία παρόμοια τραγική απώλεια.

The post Έγκυος η σύντροφος του Υπάτιου Πατμάνογλου – Αρχές Δεκεμβρίου ο γάμος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα