Έγινε η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ τρεις μήνες μετά

22:46 29/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον θάνατο του ο εμβληαμτικός καλλιτέχνης της βρετανικής μουσικής σκηνής κηδεύτηκε σήμερα, κάτω από άκρα μυστικότητα σε μια «μικρή ιδιωτική τελετή», στην οποία παρέστησαν τα μέλητ ης οικογένιας του, ελάχιστοι φίλοι αλλά και ο σύντροφος του Φάντι Φαουάζ.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η κηδεία και η ταφή του τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ τελέστηκαν σήμερα. Η οικογένειά του και οι στενοί του φίλοι παρέστησαν σε μια μικρή ιδιωτική τελετή για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο

τους γιο, αδελφό και φίλο» ανέφερε η οικογένειά του σε σχετική ανακοίνωση.

«Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ νέου τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο για τα πολυάριθμα μηνύματα αγάπης και στήριξης» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με όσοα είχαν γίνει γνωστά ο Τζορτζ Μάικλ κηδεύτηκε στο κοιμητήριο όπου είναι θαμμένη η μητέρα του και μάλιστα σε τάφο κοντά στον δικό της.

Η σορός του Τζορτζ Μάικλ έφθασε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στον χώρο του κοιμητηρίου για την τελετή, ώστε ναμην κινήσει υποψίες και συγκεντρωθεί πλήθος.

Παρών στην τελετή ο 80χρονςο πατέρας του Κυριάκος, παρούσες και οι αδερφές του Μελανι και Παναγιώτα. Ανάμεσα στους φίλους που παραβρέθηκαν στην τελετή ο στενός του συνεργάτης και το «έτερο ήμισυ» των Wham, Andrew Ridgeley, αλλά και το τοπ μοντελ Κέιτ Μος.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η απρουσία ή μη του συντρόφου του τζορτζ Μάικλ Φάντι Φαουάζ, καθώς αρχικά είχε ακουστεί πως η οικογένεια δεν τον θέλει ούτε απέξω να περνά. Μάλιστα ξάδελφος του Μάικλ ο Άντρος Γεωργίου είχε δηλώσει πως ο Φάουντι δεν θα κληθεί στην κηδεία. Δεν είναι ευπρόσδεκτος. Να τον βοηθήσει ο Θεός αν εμφανιστεί». Αλλά και ο ίδιος ο Φάουντι είχε δηλώσει στις αρχές του Μαρτίου πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για το πότε θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου του.

Ωστόσο σήμερα τον είδαν να καταφθάνει στο κοιμητήριο μαζί με άλλους καλεσμένους.

Keywords
Τυχαία Θέματα