Άφαντος παραμένει ο Σώρρας- Η σύζυγος του ίσως εμφανιστεί στο δικαστήριο

21:51 29/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Διαφορετική τακτική από τον σύζυγό της, Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται ότι προτίθεται να ακολουθήσει έναντι της δικαιοσύνης η σύζυγός του, Βάια Ρουγκλίου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο συνήγορός της Β. Νουλέζας δήλωσε ότι η Βαία Ρουγκλιού ενδεχομένως θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 5 Απριλίου.

«Υπάρχει πραγματική πρόθεση να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης και να θέσει τον εαυτό της στην διάθεση των δικαστών, θεωρώντας ότι

στην αίτηση της που θα εκδικαστεί στις 5 Απριλίου – οπότε και την έχω συμβουλεύσει να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πιστεύει ότι θα κριθεί δίκαια, ανεπηρέαστα και αντικειμενικά», επεσήμανε ο κ. Νουλέζας και πρόσθεσε ότι «η σύζυγος του Σώρρα είναι μητέρα 4 παιδιών, δεν έχει ανάμειξη στην πολιτική δραστηριότητα του Αρτέμη Σώρρα ούτε στις διαφορές του με τον δικηγόρο κ. Λεπίδα«.

Όπως είπε ο κ. Νούλεζας, φαίνεται ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα – ο οποίος στην ίδια δίκη θα καταθέσει δήλωση ότι αναλαμβάνει πλήρως πάσα ευθύνη – θα ακολουθήσει την συμβουλή του, ελπίζοντας ότι το δικαστήριο θα αποδεχθεί ότι πληρούνται μια σειρά από κριτήρια (ότι δεν θα διαφύγει στο εξωτερικό, δεν θα τελέσει άλλες αξιόποινες πράξεις κτλ) και θα δοθεί ανασταλτικός χαρακτήρας στην ποινή που της έχει επιβληθεί από το δικαστήριο της Πάτρας.

Ωστόσο, ο Αρτέμης Σώρρας φαίνεται πως έχει ακόμα τους οπαδούς του. Μάλιστα, υποστηρικτές του πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες και να διαδώσουν το μήνυμα του πρωτεργάτη των «Ελλήνων Συνέλευσις».

Keywords
Τυχαία Θέματα