«Έφυγε» η «βασίλισσα» του gossip

13:31 14/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 94 ετών, άφησε την Κυριακή η κοσμικογράφος Λιζ Σμιθ.

Η γυναίκα που καθόρισε την αρθρογραφία της ψυχαγωγίας και του κουτσομπολιού είχε σπουδάσει δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Όστιν στο Τέξας. Ξεκίνησε την καριέρα της ως παραγωγός ειδήσεων στο CBS Radio για τον Μάικ Ουάλας.

Οι αποκαλύψεις της για το ειδυλλίου ανάμεσα στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ

και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον την οδήγησαν από το Cosmopolitan στην εφημερίδα The Daily News, όπου διατήρησε για περίπου 15 χρόνια τη δική της στήλη gossip.

Η Λιζ Σμιθ πέρασε από την εφημερίδα Newsday και αργότερα για τη New York Post. Έγινε διάσημη για τα καυστικά της σχόλια, ενώ είχε εσωτερική πληροφόρηση για τους Φρανκ Σινάτρα, Κάρολ Μπέρνετ, Τζάκι Κένεντι, Τόνι Μπένετ, Χίλαρι Κλίντον, Μαντόνα και άλλους πολλούς.

Στο έργο της περιλαμβάνεται και το χρονικό του διαζυγίου του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ, που έδωσε πολλά πρωτοσέλιδα στον Τύπο.

Η Λιζ έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις στο Fox News και βραβεύτηκε με Emmy για την εκπομπή της στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Νέας Υόρκης WNBC «Live at Five».

The post «Έφυγε» η «βασίλισσα» του gossip appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα