Καναβάρο: Οι μούμιες διοικούν το ιταλικό ποδόσφαιρο

12:22 14/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Πάολο Καναβάρο ήταν ιδιαίτερα σκληρός για τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ κι έριξε τα βέλη του στους διοικούντες της ομοσπονδίας λέγοντας ότι το ποδόσφαιρο της χώρας διοικείται από μούμιες!

Η Ιταλία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τη χθεσινή ισοπαλία 0-0 με την Σουηδία που σήμαινε και τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Μουντιάλ. Ο Πάολο Καναβάρο βγάζοντας αρκετό θυμό για το Βατερλό της χώρας του έκανε post στο Instagram

σχετικά με τον αποκλεισμό μιλώντας με σκληρά λόγια για τους διοικούντες της Ομοσπονδίας της χώρας.

«Καληνύχτα στις μούμιες που ελέγχουν το ιταλικό ποδόσφαιρο. Χώρος για τη νέα γενιά. Φύγετε από τον δρόμο μας επιτέλους. Τιμή στον σπουδαίο Μπουφόν ο οποίος παρότι έχασε την ευκαιρία να γίνει ο μοναδικός παίκτης με συμμετοχή σε έξι Μουντιάλ, βγήκε μπροστά στις κάμερες και μίλησε! Εύχομαι τα δάκρυά σου να ήταν τα τελευταία που χύθηκαν για το ποδόσφαιρό μας! Ας υποστηρίξουμε όλοι τη νέα Ιταλία που έρχεται. Ας γίνουμε ξανά η Ιταλία που όλος ο πλανήτης ζηλεύει!», ανέφερε ο άσος της Σασουόλο και αδερφός του Φάμπιο Καναβάρο ο οποίος σήκωσε το τρόπαιο του 2006 στο Βερολίνο.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Καναβάρο: Οι μούμιες διοικούν το ιταλικό ποδόσφαιρο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα