Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των Moody Blues, Ρέι Τόμας

09:59 8/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο μουσικός και τραγουδιστής των θρυλικών Moody Blues, Ρέι Τόμας, έφυγε από τη ζωή χθες Κυριακή, στα 76 του χρόνια καθώς έπασχε από το 2014 από καρκίνο του προστάτη.

Ο θρυλος της ροκ πέθανε σπίτι του στο Σάρεϊ της Βρετανίας. Η δισκογραφική του εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του: «Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι

από τον θάνατό του, θα μας λείψουν η ζεστασιά του, το χιούμορ του, η ευγένειά του. Ήταν προνόμιο που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του».

Αποχώρησε από τους Moody Blues το 1999 ισχυριζόμενος ότι είχε προβλήματα υγείας. Το 2014 επιβεβαίωσε ότι έπασχε από καρκίνο του προστάτη. «Ο τύπος καρκίνου μου δεν σηκώνει επέμβαση αλλά έχω εκπληκτικό γιατρό που μυο εφαρμόζει μία θεραπεία η οποία έχει 90% ποσοστό επιτυχίας» είχε δηλώσει τότε.

Οι Moody Blues έχουν 18 πλατινένιους και χρυσούς δίσκους ενώ έχουν πουλήσει 70 εκατ. άλμπουμ παγκοσμίως. Μέσα στο 2018 θα εισαχθούν στο Rock ‘n Roll Hall of Fame.

Ο Ρέι Τόμας είχε επίσης γνωρίσει επιτυχία με τις σόλο δισκογραφικές δουλειές του.

The post Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των Moody Blues, Ρέι Τόμας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα