Δράμα: Σε κώμα 17χρονη – Είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού πριν από έναν μήνα

12:13 3/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Αγωνία για τη ζωή της 17χρονης μαθήτριας Λυκείου, από το Αρκαδικό Δράμας, καθώς το κορίτσι έπεσε σε κώμα έπειτα από χορήγηση ναρκωτικών και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Δράμας.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε πάρκο της Δράμας, όταν τρεις άνδρες ηλικίας 19, 21 και 28 ετών μαζί με 17χρονη κοπέλα έκαναν χρήση χασίς, όπως γράφει η dramania.gr.

Οι τρεις άνδρες φέρεται ότι έδωσαν στην κοπέλα κοκτέιλ ψυχοφαρμάκων που κατείχε νόμιμα ένας από αυτούς. Η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται, ενώ ένας από τους τρεις άνδρες φέρεται ότι ασέλγησε σε βάρος της.

Και οι τρεις ομολόγησαν τη συμμετοχή τους ή τη συνέργειά τους και χθες το απόγευμα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Στον 23χρονο, από τη Χωριστή Δράμας, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ασέλγεια, έκθεση σε κίνδυνο και χρήση ναρκωτικών ουσιών και ήταν αυτός που βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε μισόγυμνη και σε κωματώδη κατάσταση.

Στον 25χρονο, επίσης κάτοικο Δράμας, ο οποίος έχει απασχολήσει και στον παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της παράληψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Οι ίδιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στον 18χρονο αλλοδαπό, τρόφιμο του ορφανοτροφείου Δράμας.

Αυτό που είναι ακόμη πιο τραγικό στην υπόθεση είναι το γεγονός πως η κοπέλα είχε πέσει θύμα βιαμσού πριν από έναν μήνα, στις 12 του περασμένου Οκτωβρίου, από τον 52χρονο Τσολερίδη Σάββα, κάτοικο Δράμας, τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του οποίου είχαν δοθεί τότε στη δημοσιότητα, έπειτα από εισαγγελική εντολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα