Σταμάτα ότι κάνεις! Το πρώτο full-length trailer του TRAINSPOTTING 2 είναι εδώ!

12:06 3/11/2016 - Πηγή: iPop

Στις 25 Ιουλίου είδαμε το πρώτο trailer του TRAINSPOTTING 2 το οποίο δεν περιείχε κανένα πλάνο από την ταινία η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου! Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο full-length trailer με σκηνές από την πολυαναμενόμενη ταινία και έκανε τον κόσμο να παγώσει για 1:55!

Renton, Spud, Sick Boy, Begby σε νέες περιπέτειες… Στο trailer βλέπουμε την παρέα να ενώνεται ξανά μετά από 20 χρόνια, ενώ η φωνή του Renton απαγγέλλει:

Choose life,

choose Facebook, Twitter, Instagram and hope that someone, somewhere cares.

Και το voiceover συνεχίζει:

Choose life… choose reality TV, slut shaming, revenge porn, choose a zero hour contract, choose a two-hour journey to work and choose the same for your kids only worse

Γι’ ακόμα μία φορά πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο σπουδαίος Danni Boyle ο οποίος μας μεταφέρει μία δεκαετία μετά την πρώτη αριστουργηματική ταινία και μας παρουσιάζει την ιστορία των τεσσάρων… δυσλειτουργικών φίλων.

Βασισμένο εν μέρει στο βιβλίο του Irvine Welsh, Porno, το «T2: Trainspotting» έρχεται στις αίθουσες το 2017. Αυτή τη φορά, η πλοκή δεν θα περιστρέφεται γύρω από τα ναρκωτικά, αλλά γύρω από την πορνοβιομηχανία.

The post Σταμάτα ότι κάνεις! Το πρώτο full-length trailer του TRAINSPOTTING 2 είναι εδώ! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα