Διπλό «χαστούκι» στον Χριστόδουλο από Κουφοντίνα και Σάββα Ξηρό

21:15 23/1/2014 - Πηγή: Aixmi

Διπλό «χαστούκι» στον Χριστόδουλο Ξηρό έδωσαν ο επιχειρησιακός αρχηγός της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, αλλά και ο αδελφός του Σάββας Ξηρός.

Ο Κουφοντίνας τον αποκαλεί «επίδοξο διεκδικητή» και προειδοποιεί ότι «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της 17Ν, πολύ περισσότερο να δηλώνει συνεχιστής της».
Σε επιστολή που έστειλε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» είναι φανερό ότι προσπαθεί να προλάβει ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια του Χριστόδουλου, την οποία ίσως υπέγραφε με το όνομα και το σήμα της 17Ν.

«Ο ιστορικός

κύκλος της 17Ν έχει κλείσει», γράφει, και καρφώνει τον Χριστόδουλο ως ρουφιάνο -επειδή το 2002 είχε αποκαλύψει τα πάντα στην αστυνομία- αλλά και τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο -επειδή τότε είχε αρνηθεί τον ηγετικό του ρόλο στην οργάνωση.

«Υπεράσπιζα το 2002 την τιμή της οργάνωσης και τις επαναστατικές αξίες που ευτελίζονταν από τις ομολογίες και τραυματίζονταν από το κενό της σιωπής», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, ο Σάββας Ξηρός, μικρότερος αδελφός του Χριστόδουλου και εκ των βασικών εκτελεστών της 17Ν, λέει ότι νιώθει «πικραμένος» και επαναλαμβάνει ότι η τρομοκρατική οργάνωση δεν υπάρχει πια.

Keywords
Τυχαία Θέματα