Δήμαρχος Μάνδρας: Τσίπρας και Δούρου πέρασαν απέξω

12:24 17/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου άφησε μιλώντας στο skai.gr η δήμαρχος Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη η οποία αναφερόμενη στη χθεσινή τους επίσκεψη τόνισε ότι έμειναν απέξω, στην Εθνική οδό, και δεν μπήκαν μέσα στην πόλη.

Είμαστε σαν τη Δαμασκό, είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κριεκούκη καθώς η Μάνδρα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Σημείωσε ότι τα κατεσστραμμένα

σπίτια ανέρχονται στα 1.500 και τα καταστήματα στα 2.000. «Οι άνθρωποι είναι άστεγοι και πρέπει να αποζημιωθούν άμεσα» υπογράμμισε.

Νωρίτερα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κατήγγειλε την απουσία τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και της Ρένας Δούρου. «Εγώ ζήτησα να έρθουν να δουν την πόλη, δεν μπήκαν μέσα», είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε την ανάγκη να ξανανοίξουν τα ρέματα με μπουλντόζες, πάνω από τα ήδη κατεστραμμένα σπίτια και καταστήματα που βρίσκονται στον ρου τους. «Ήδη τα ρέματα τα γκρέμισαν όλα [σπίτια/επιχειρήσεις], τώρα πρέπει απλώς να τα καθαρίσουν».

Όπως εξήγησε, για τα ρέματα έχει αποκλειστική ευθύνη η περιφέρεια: «Τα ρέματα δεν μπορώ να τα ανοίξω, είναι καθαρά ευθύνη της περιφέρειας, βάσει νόμου δεν έχω δικαίωμα».

The post Δήμαρχος Μάνδρας: Τσίπρας και Δούρου πέρασαν απέξω appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα