Δικαστικοί επιμελητές για «Μακελειό»: Ο νόμος να εφαρμόζεται για όλους

09:21 5/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Τον πυροβολισμό που έπεσε στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» όταν δικαστικός επιμελητής πήγε να επιδώσει εξώδικη διαμαρτυρία σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών διαμέσου του προέδρου της Γιώργου Μήτση αναφέροντας πως ο συνάδελφός του βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία.

«Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας. Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, ενώ προστίθεται:

«Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους, Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται».

The post Δικαστικοί επιμελητές για «Μακελειό»: Ο νόμος να εφαρμόζεται για όλους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα