Διασωληνωμένο βρέφος που εντοπίστηκε μόνο του σε φλεγόμενο διαμέρισμα

09:43 24/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται διασωληνωμένο βρέφος 14 μηνών, το οποίο βρέθηκε μόνο του μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε στις 2 το ξημέρωμα για να κατασβέσει τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία της πλατείας Αττικής, ενώ όταν άνδρες μπήκαν μέσα εντόπισαν το βρέφος μόνο του, το οποίο και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», το παιδί διασωληνώθηκε

και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη αναπνοής καθώς είναι αιμοδυναμικά ασταθές. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει εισπνεύσει καπνό επί πολύ ώρα, είπε ο κ. Παπασλάβας προσθέτοντας πως τα εγκαύματά τουείναι μικρής έκτασης σε πρόσωπο, χέρια και πόδια, πρώτου βαθμού και δεν εμπνέουν ανησυχία στους γιατρούς.

Το βρέφος είχε τις αισθήσεις του όταν το έφεραν στο νοσοκομείο ενώ διασωληνώθηκε κατευθείαν λόγω της κατάστασής του. Η μητέρα του ήταν μαζί του.

The post Διασωληνωμένο βρέφος που εντοπίστηκε μόνο του σε φλεγόμενο διαμέρισμα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα