Δεξιά και αριστερά μαζί σε μια διαφήμιση…σουτιέν!

12:52 4/8/2013 - Πηγή: Aixmi

H Μάργκαρετ Θάτσερ στα δεξιά και ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα στα αριστερά….Ο Τζορτζ Μπους στα δεξιά και ο εκλιπών Προέδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες στα αριστερά…Ο του Ρόναλντ Ρίγκαν δεξιά και ο Φιντέλ Κάστρο αριστερά… στο ίδιο μπούστο! Στο σουτιέν μιας πρωτότυπης διαφημιστικής καμπάνιας της βραζιλιάνικης εταιρείας εσωρούχων «Hope» που ενώνει ετερόκλητους ηγέτες με χαώδεις ιδεολογικές διαφορές. Η εταιρία λανσάρει ένα «υπερ-ενισχυτικό σουτιέν» με κόκκινη, μαύρη και ροζ δαντέλα με μότο: «Δεξιά και Αριστερά Μαζί».

Η εταιρεία έχει παράδοση για τις προκλητικές της διαφημίσεις όπως αυτή με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη Ζιζέλ, η οποία εμφανιζόταν ημίγυμνη και εξομολογούνταν στον σύντροφό της ότι τράκαρε το αυτοκίνητό του, τίναξε την πιστωτική του κάρτα στον αέρα και κάλεσε τη μητέρα της να μείνει μαζί τους.

Όλα αυτά, σύμφωνα με το μοντέλο δεν εξαγριώνουν τον σύντροφό της αν ειπωθούν με τον σωστό τρόπο, που δεν είναι άλλος από αυτόν που προβάλλεται με τα εσώρουχα της συγκεκριμένης φίρμας, φορεμένα, όμως, ως ρούχα με βραζιλιάνικη χάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα