Λογίστρια του Άκη εκτός εαυτού: Θα τον σκοτώσω, θα τον σκοτώσω

17:23 3/8/2013 - Πηγή: Aixmi

Εκτός ορίων βρίσκονται, πλέον, πολλοί κατηγορούμενοι στη δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών, καταγγέλλοντας με κάθε τρόπο τη στάση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι δημοσιογράφοι άκουσαν τη λογίστριά του Φρόσω Λαμπροπούλου να φωνάζει «θα τον σκοτώσω, θα τον σκοτώσω, εγώ τον βοήθησα και είμαι φυλακή».

Βρισκόταν στο μικρό δωμάτιο, δίπλα από την αίθουσα που διεξάγεται η δίκη, και πέταγε μπουκάλια αγανακτισμένη με τον πρώην υπουργό.

Αυτό που του ζητούν,

τόσο η ίδια όσο και άλλοι συγκατηγορούμενοι (Ζήγρας, Σαχπατζίδης) είναι να αναλάβει την ευθύνη για το «λάδωμα», να ομολογήσει ότι ο ίδιος ήταν ο φυσικός και ηθικός αυτουργός, και να τους απαλλάξει λέγοντας ότι εκείνοι δεν ήξεραν τίποτα.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι υποστηρίζουν το ίδιο σενάριο: ότι τα εκατομμύρια προήρχοντο από αραβικό fund, που ξεκινούσε επενδύσεις…

Τώρα, βέβαια, πώς δεν ήξερε τίποτα ο ταμίας Νίκος Ζήγρας, όταν έδινε -κατά δήλωσή του- στον Τσοχατζόπουλο 150 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα για να ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ στη Σαρδηνία, συντροφιά με τη Βίκυ Σταμάτη, αυτό είναι απορίας άξιο…

Keywords
Τυχαία Θέματα