Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες της οικογένειας Κουτσολιούτσου

22:09 9/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Μετά από αίτημα του οικονομικού εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση που διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση της Folli Follie δεσμεύονται όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί καθώς και οι θυρίδες της οικογένειας Κουτσολιούτσου, αλλά και των μελών του ΔΣ της εταιρίας Folli Follie.

Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, το βούλευμα έχει φτάσει ήδη στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τις χρηματιστηριακές εταιρίες.

Συγκεκριμένα

πρόκειται για πολυτελές ακίνητο της οικογένειας Κουτσολιούτσου στις Σπέτσες, η προσημείωση του οποίου στο υποθηκοφυλακείο των Σπετσών έγινε έναντι του ποσού των 36,45 εκατ. ευρώ σε εταιρεία η οποία φέρεται ότι ανήκει σε υψηλόβαθμο στέλεχος του ελβετικού ομίλου Dufry.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για την εταιρεία Petrus AG με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η οποία προχώρησε στην προσημείωση επικαλούμενη δανειακή σύμβαση 36,45 εκατ. ευρώ μεταξύ της εταιρείας Petrus AG και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

The post Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι θυρίδες της οικογένειας Κουτσολιούτσου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα