Δεκαεπτάχρονη καταγγέλλει τον Τζέιμς Φράνκο ότι της πρότεινε να βρεθούν σε δωμάτιο ξενοδοχείου

21:11 3/4/2014 - Πηγή: Aixmi

Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την -ανεπιβεβαίωτη έως τώρα- καταγγελία ενός 17χρονου κοριτσιού ότι ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο προσπάθησε να την πείσει να βρεθούν σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Άγνωστος χρήστης ανέβασε φωτογραφίες (screenshots) στον ιστότοπο Imgur από την επίμαχη συνομιλία που φέρεται να έγινε στο Instagram, ανάμεσα στον ηθοποιό και τη νεαρή Λούσι, με καταγωγή από τη Σκωτία. Έκτοτε αφαιρέθηκαν από το σάιτ.

Η 17χρονη, η οποία βρισκόταν σε ταξίδι στη Νέα

Υόρκη, υποστηρίζει ότι συνάντησε τον 35χρονο Φράνκο μετά την παράστασή του «Άνθρωποι και Ποντίκια» (Of Mice and Men). Από τη συνάντησή τους, τράβηξε ένα βίντεο το οποίο και ανέβασε στο Instagram, και ο ηθοποιός της ζήτησε, όπως είπε, να τον αναφέρει με ετικέτα (tag) κάτω από τη φωτογραφία.

Όπως ισχυρίζεται, μετά την ανάρτηση του βίντεο ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Φράνκο ξεκίνησε ένα διαδικτυακό φλερτ μαζί της με ερωτήσεις όπως από πού είναι, πόσο καιρό θα μείνει στη Νέα Υόρκη, αν είναι ελεύθερη και αν θέλει να συναντηθούν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Μάλιστα, της ζήτησε να μην αναφέρει στους φίλους της τη συζήτησή τους.

Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ, ενώ η αυθεντικότητα των μηνυμάτων δεν έχει επιβεβαιωθεί. Πάντως, ο ίδιος ο Φράνκο, σε ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε: «Ελπίζω οι γονείς να κρατήσουν τους εφήβους τους μακριά μου. Ευχαριστώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα