Μπαλτάκος στον Χατζηνικολάου: Μίλαγα και με Μιχαλολιάκο & με Παππά

21:11 3/4/2014 - Πηγή: Aixmi

Nα… συμμαζέψει τα ασυμάζευτα επιχεíρησε ο αποπεμφθείς γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος, μετά την πολιτική θύελλα που προκλήθηκε με τη δημοσιοποίηση της υποκλαπείσας συνομιλίας του με τον Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

Μιλώντας το πρωί στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου υποστήριξε πως οι επαφές του με τους Χρυσαυγίτες γίνονταν για «το καλό της παράταξης

και της χώρας». Δε μπόρεσε, όμως, να εξηγήσει πώς ακριβώς βοηθούσαν οι υπαινιγμοί του ότι οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης παρανέβησαν για να προφυλακιστούν οι Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός, ούτε ποιους σκοπούς εξυπηρετούσε ο ισχυρισμός του ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός οργάνωσε τις δικαστικές διώξεις ώστε να πληγεί πολιτικά η Χρυσή Αυγή και να αποκτήσει η ΝΔ προβάδισμα έναντι του Σύριζα.

Το «κλου» ήταν όταν παραδέχθηκε ότι είχε και άλλες συναντήσεις, τόσο με τον αρχηγό των Χρυσαυγιτών Νίκο Μιχαλολιάκο όσο και με τον υπαρχηγό Χρήστο Παππά.

Στις πιεστικές ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου ψέλιζε διάφορα, του τύπου «δεν ξέρω», «δεν θυμάμαι», «τους έλεγα ό,τι ήθελαν να ακούσουν ώστε να μαθαίνω νέα».

Φυσικά, όπως διαπιστώσαμε όλοι από το υποκλαπέν βίντεο, ο μόνος που μάθαινε πληροφορίες ήταν ο Κασιδιάρης, ο οποίος ρωτούσε συνεχώς, Ο Μπαλτάκος δεν εξασφάλισε ούτε μισή πληροφορία.

Μπορεί να υπάρχουν και άλλες συνομιλίες του, που έχουν υποκλαπεί;
«Δεν το γνωρίζω», αρκείται να απαντήσει ο έως χθες γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, αφήνοντας έτσι να πλανάται η απειλή ότι θα βγουν κι άλλα στο φως…

Οσο για το αν ενημέρωνε τον Αντώνη Σαμαρά για τις επαφές του με τους Χρυσαυγίτες, απάντησε αρνητικά, λέγονρας το αμίμητο: Ήταν λεπτομέρεια αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα