Δασκάλα έμεινε έγκυος από 13χρονο – Ενθουσιασμένοι οι γονείς του μαθητή

23:54 1/6/2016 - Πηγή: Aixmi

Η αστυνομία του Τέξας των ΗΠΑ καταζητεί 24χρονη δασκάλα καθώς σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου. Μάλιστα η ερωτική συνεύρεση των δύο φαίνεται ότι σε λίγο θα οδηγήσει και στην έλευση μιας νέας ζωής.

Παρά το γεγονός ότι έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή της από την Τρίτη, η αστυνομία του Τέξας δεν έχει καταφέρει ακόμα να εντοπίσει τη μελαχρινή δασκάλα που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία όπου διαμένει στο Χιούστον.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η 24χρονη

δασκάλα ερωτεύτηκε το 13χρονο αγόρι την περασμένη χρονιά στο Γυμνάσιο Stovall, όπου δίδασκε το μάθημα της αγγλικής γλώσσας.

Ο παράνομος δεσμός ξεκίνησε όταν ο 13χρονος έκανε μία μέρα κοπάνα, με αποτέλεσμα η δασκάλα του να επικοινωνήσει μαζί του μέσω Instagram για να τον ρωτήσει γιατί δεν εμφανίστηκε στο σχολείο. Στη συνέχεια, εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό της και άρχισαν να συναντιούνται κρυφά, κάνοντας σεξ σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το ζευγάρι δεν έκανε ιδιαίτερες προσπάθειες να κρατήσει κρυφό τον έρωτά του. Αρκετοί μαθητές τους είχαν δει να ερωτοτροπούν κοντά στο σχολείο, με αποτέλεσμα η διοίκηση του γυμνασίου να θέσει σε διαθεσιμότητα την 24χρονη, πέρσι το Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, τα κοινωνικά ταμπού φαίνεται πως δεν αποθάρρυναν το ζευγάρι από το να συνεχίσει να ζει τον έρωτά του. Οι δυο τους μάλιστα αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους μ’ ένα παιδί. Και ενώ όλοι θα πίστευαν ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις, η οικογένεια του 13χρονου όχι μόνο δεν είναι εξοργισμένη με τη δασκάλα αλλά δηλώνει ενθουσιασμένη με την έλευση του μωρού από αυτή την μάλλον παράξενη σχέση, την οποία φαίνετια΄οτι στηρίζει απολύτως.

Keywords
Τυχαία Θέματα