Δ. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το «Μακεδονία»

10:24 17/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Ουσιαστικά οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, δήλωσε λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής και τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε, ο ίδιος υπερψήφισε την πρόταση μομφής καθώς δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για τη Μακεδονία» και κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν

μεσίστιες.

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως όσοι τον κατηγορούν για διαπλοκή υπογράμμισε πως η μόνη μόνιμη διαπλοκή του είναι αυτή με τον ελληνικό λαό, ενώ αποκάλυψε πως συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και τελικώς δεν πέρασε ως πρόταση καθώς ως ΑΝΕΛ δεν είχαν τον χρόνο να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Καμμένος σημείωσε πως δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

The post Δ. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το «Μακεδονία» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα