Καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής – Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο Δ. Καμμένος

10:15 17/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος καθώς υπερψήφισε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης ενώ για τις φήμες που τον θέλουν να έχει προσχωρήσει στη ΝΔ τόνισε ότι δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα.

Η πλειοψηφία καταψήφισε την πρόταση της ΝΔ, καθώς σε σύνολο 280 βουλευτών που ψήφισαν, υπερψήφισαν 127 και καταψήφισαν 153, ενώ το ΚΚΕ είχε αποχωρήσει από τη διαδικασία.

Αλέξης

Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στη Βουλή όπου το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης ανέβηκε κατακόρυφα.

Από το βήμα της Βουλής νωρίτερα ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για ιστορικές στιγμές κάνοντας λόγο για οριστική έξοδο από τα μνημόνια, αλλά και όσον αφορά στη συμφωνία στο Σκοπιανό εξαπολύοντας επίθεση τον πρόεδρο της ΝΔ, εγκαλώντας τον για «κακοστημένη παράσταση θεσμικού εκτροχιασμού».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «ψήφος κατά της πρότασης δυσπιστίας είναι ψήφος υπέρ της υπογραφής της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ αύριο… Ψηφίζοντας όχι βγάζετε, η καθεμία και ο καθένας ξεχωριστά, ατομικό εισιτήριο για τις Πρέσπες. Εσείς θα φύγετε από την εξουσία, η συμφωνία που φέρατε θα είναι χωρίς επιστροφή».

The post Καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής – Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο Δ. Καμμένος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα