Δ. Καμμένος κατά «53»: Για ποιον είναι οδυνηρό ότι πήραμε το πολιτικό βάρος;

16:28 19/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά της ομάδας των 53 του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος από το βήμα της Βουλής όπου συζητείται ο προϋπολογισμός.

Φανερά ενοχλημένος από τη στάση των “53” για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ την οποία χαρακτήρισαν “ομηρία”

ο κ. Καμμένος ξέσπασε: «Η υποχρεωτική και σε ορισμένες περιπτώσεις οδυνηρή συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, όσο αυτή διαρκέσει, δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για υπαναχωρήσεις σε κρίσιμα για τη φυσιογνωμία μας ζητήματα. Για ποιον είναι οδυνηρό ότι έχουμε πάρει το πολιτικό βάρος; Για τους 143 ή για τους 9; Εμείς είμαστε εννιά. Δεν είναι καθόλου οδυνηρό για εκείνους και είναι οδυνηρό για εμάς».

Όσο για τον χαρακτηρισμό της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου ότι είναι ασόβαρος και δεν τον λαμβάνει σοβαρά υπόψη της απάντησε: «Αν εγώ δεν είμαι σοβαρός, να σεβαστείτε τη σοβαρή μου ψήφο 3 χρόνια. Και ό,τι έχω τραβήξει από τους εκβιασμούς που δέχτηκα κι εγώ κι η οικογένειά μου εκείνο το βράδυ που έφυγα από υπουργός. Και θα σεβαστείτε την ψήφο μου και αυτό που κάνω κι εγώ και οι ΑΝΕΛ, διότι δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε, ούτε για να κάνουμε κουτσομπολιό. Στηρίζουμε την πατρίδα, στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά όλα έχουν ένα όριο και επί προσωπικού μιλάω».

Εξέφρασε, δε, τη διαφωνία του για το ζήτημα της Θράκης και τον διορισμό μουφτή λέγοντας: «Ο κ. Ερντογάν μίλησε για μία σημαία, μία πατρίδα, ένα κράτος (…) Και θέλετε εσείς να ψηφίσω εγώ τον μουφτή από τη βάση. Να κάνει τι; Να ψηφίζει ένας από τον Αρκαδία τον αντιπεριφερειάρχη στην Κομοτηνή; Αυτό θέλουμε;».

The post Δ. Καμμένος κατά «53»: Για ποιον είναι οδυνηρό ότι πήραμε το πολιτικό βάρος; appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα