Χίος: Νέο βίντεο-σοκ για τα βασανιστήρια του παιδιού από τον Σύρο μετανάστη

13:27 14/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Νέο βίντεο που καταγράφει άγριο ξυλοδαρμού παιδιού στη Σούδα της Χίου από Σύρο μετανάστη προκαλεί οργή και ανατριχίλα.

Το παιδάκι δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο ενώ είναι ξαπλωμένο στο κρεβαάτι του.

Χθες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα άλλο βίντεο που απεικονίζει την κακοποίηση του παιδιού στην ντουζιέρα του προσφυγικού καταυλισμού της Σούδας στη Χίο, προκαλώντας το αρχικό σοκ από τις σκληρές σκηνές.

Ο άνδρας,

που φέρεται να είναι πατέρας του παιδιού, συνελήφθη έπειτα από καταγγελία του αρμόδιου για τον καταυλισμό αντιδημάρχου Γιώργου Καραμανή, και της οργάνωσης «Χαμόγελο του παιδιού».

Στην έρευνα εμπλέκονται η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ καθώς ο φερόμενος ως πατέρας του παιδιού, ποζάρει σε φωτογραφίες φέροντας οπλισμό ενώ πληροφορίες τον θέλουν να έχει διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.

Επίσης, ερευνάται αν έχει απαγάγει το παιδί από άλλη οικογένεια Σύρων προσφύγων και χρησιμοποιούσε το βίντεο για να τους εκβιάσει. Ο ίδιος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δήλωσε ότι η γυναίκα του είναι στην Τουρκία με ένα άλλο παιδί και με το βίντεο ήθελε να την πείσει να περάσει και αυτή στη Χίο. Μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες διερευνάται ο ισχυρισμός του δράστη και αναζητείται η γυναίκα που υποδεικνύει ως σύζυγο του και μητέρα του παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα