Χάθηκε στη… μετάφραση και η υπόθεση Πάσσαρη – Αναβολή πήρε η δίκη του

12:41 11/1/2017 - Πηγή: Aixmi

sildenafil 100 mg ligne vigorex

Αναβολή για τις 4 Δεκεμβρίου 2017 έλαβε η εκδίκαση της υπόθεσης του Κώστα Πάσσαρη, επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης από τις ρουμανικές Αρχές. Στην ουσία δεν είχαν μεταφραστεί τα απαραίτητα έγγραφα που έπρεπε να σταλούν στο ρουμανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, ώστε να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Αναμένεται έως τις 4 Δεκεμβρίου οπότε και πήρε αναβολή η δίκη, να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε να εκδοθεί στη χώρα ο διαβόητος κακοποιός ο οποίος κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ρουμανίας.

Την ερχόμενη Παρασκευή, στο Μεικτό Ορκωτό, ο Πάσσαρης θα δικαζόταν και για άλλες υποθέσεις, όπως και στις 25 Ιανουαρίου, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργήματων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ίδιος ο κακοποιός επιθυμεί να εκδοθεί στην Ελλάδα και να εκτίσει εδώ το υπόλοιπο της ποινής του για τα αδικήματα που έχει διαπράξει στη Ρουμάνια.

Μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας ισχύει και λειτουργεί από το 1972, Διακρατική σύμβαση Δικαστικής αγωγής, με την οποία επιτρέπεται η προσωρινή έκδοση του κακοποιού που έχει καταδικαστεί και εκτίει την ποινή του στη μια χώρα, για να δικαστεί για τα εγκλήματα που διέπραξε στην άλλη.

Keywords