Χαμός στην ΕΡΤ- Κικίλιας: Νομενκλατούρα του Σύριζα -Κοτρώτσος: Ζήτα συγγνώμη

10:13 18/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Χαμός έγινε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αίθουσα Σύνταξης», όταν παρενέβη τηλεφωνικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας και ζήτησε από τον Σεραφείμ Κοτρώτσο να ανασκευάσει όσα είχε αναφέρει για τον ίδιο προηγουμένως, αλλιώς θα είναι -όπως είπε-ένας κοινός συκοφάντης.

«Σας προκαλώ να παίξετε το βίντεο που εγώ δηλώνω ότι η ΝΔ θα κάνει πρόταση μορφής στην κυβέρνηση, όπως υποστηρίξατε λίγο πριν», ζήτησε με μεγάλη ένταση. «Δεν θα βρείτε πουθενά τέτοια κουβέντα μου. Πρέπει να μου ζητήσετε συγγνώμη».

Ο δημοσιογράφος προσπάθησε

πολλές φορές να τον διακόψει, λέγοντας ότι ουδέποτε υποστήριξε τέτοιο, όμως ο κ. Κικίλιας έξαλλος και δεν τον άκουγε.

«Σας ενημέρωσαν λάθος από τα γραφεία της ΝΔ, είστε στα Γιαννιτσά μέσα στο αυτοκίνητο, συνεπώς δεν έχετε ιδία αντίληψη, αφήστε να σας εξηγήσω τι είπα«, έλεγε ο κ. Κοτρώτσος.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος της ΝΔ επέμενε να του ζητήσει συγνώμη. «Πληρώνεστε με λεφτά του λαού εκεί στην κρατική τηλεόραση», υπογράμμισε, «είστε η νομεκλατούρα του Σύριζα».

Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε απαράδεκτα τα λόγια του και με τη σειρά του απαίτησε να του ζητήσει εκείνος συγνώμη, μιας και δεν είχε αναφέρει όσα του καταμαρτυρούσε. Ο κ. Κικίλιας έκλεισε, όμως, το τηλέφωνο

Μετά από αυτό ο Σεραφείμ Κοτρώτσος επανέλαβε ότι σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ υπάρχει γκρίνια μέσα.στη ΝΔ για το γεγονός ότι ο κ. Κικίλιας χρησιμοποίησε κακή διατύπωση, απαντώντας στο ερώτημα αν σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.

Για «πολιτική γκάφα» κάνουν λόγο στη ΝΔ, πρόσθεσε. «Λένε ότι έδωσε στον Σύριζα τη δυνατότητα να επιτεθεί στο κόμμα. Κανείς δεν θα μου απαγορεύσει κανείς να κάνω ρεπορτάζ».

Κλείνοντας την συζήτηση η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Ακριβοπούλου χαρακτήρισε την παρέμβαση Κικίλια ως «απόπειρα προληπτικής λογοκρισίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα